Albania


...:::Forum...:::
 
ForumportalKërkoRegjistrohuidentifikimi

Shiko mesazhet pa përgjigje
 

Gjuha shqipe dhe gjuhët ndërkombëtare

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Gjuha dhe letërsia shqipe

Këtu mund të postoni çdo gjë që ka të bëj me gjuhën shqipe , si p.s : tekste , gramatik , etj etj .
922Sat Jan 17, 2009 11:30 am
w1ll1am$ Kulla e Shqipes - program për përvetësimin dhe studimin e thellë të gjuhës shqipe
Asnjë mesazh i ri

Gjuha Angleze

Në këtë forum mund të postoni çdo gjë që ka të bëj me gjuhën angleze
79Thu Feb 12, 2009 3:45 pm
w1ll1am$ Gjuha angleze
Asnjë mesazh i ri

Gjuha Gjermane

Në këtë forum mund të postoni çdo gjë që ka të bëj me gjuhën gjermane / In diesem Forum können Sie alles auf der deutschen Sprache postieren.
78Wed Jul 08, 2009 8:34 pm
atdhe disa fjal Deutsch-Albania
Asnjë mesazh i ri

Gjuha Franqeze

Në këtë forum mund të postoni çdo gjë që ka të bëj me gjuhën franqeze / Dans ce forum vous pouvez poster tout sur la langue française .
77Thu Feb 12, 2009 3:49 pm
w1ll1am$ Gjuha gjermane
Asnjë mesazh i ri

Gjuhët e tjera

Në këtë forum mund të postoni çdo gjë që ka të bëj me gjuhët e tjera që përdoren më pak , si p.sh :italisht, spanjollisht , portugalisht , holandisht , etj etj .
810Thu Feb 12, 2009 3:53 pm
w1ll1am$ Gjuha spanjolle
Gjuha shqipe dhe gjuhët ndërkombëtare Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Mesazhe të rejaMesazhe të rejaAsnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri  Forumi është KyçurForumi është Kyçur