Albania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Albania

...:::Forum...:::

ForumportalLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi

Beckham: Në Angli do të luaja vetëm për United

Shko poshtë 
AutoriMesazh
T3chn1calWolf
Admin
Admin
T3chn1calWolf

Male Numri i postimeve : 822
Qyteti : ne Form :P
Registration date : 07/01/2009

Beckham: Në Angli do të luaja vetëm për United Empty
MesazhTitulli: Beckham: Në Angli do të luaja vetëm për United   Beckham: Në Angli do të luaja vetëm për United Icon_minitimeWed Feb 04, 2009 7:44 pm

Mesfushori i huazuar te Milani, David Beckham, ka deklaruar se shumë skuadra kanë qenë të interesuara për shërbimet e tij para se t’i bashkëngjitej Milanit, ndërsa pohon se nuk do të luante për ndonjë skuadër tjetër angleze përveç Manchester Unitedit.
“Kam marrë oferta nga shumë skuadra angleze dhe nga dy skuadra italiane, mirëpo unë e dëshiroja Milanin që në momentin e parë kur kuptova se janë të interesuar për mua”.

“Të luash krahas Kakasë, Ronaldinhos dhe Patos, është një ofertë që nuk refuzohet. Mendoj se Kaka është lojtari më i mirë në botë”.

“Nuk mendoj se do të kthehem ndonjëherë në Premier League, mirëpo nëse do të rikthehesha ndonjëherë nuk do të luaja në asnjë skuadër tjetër pos Manchester Unitedit. Ndërsa më duhet të them se United nuk u interesua për mua”, është shprehur Beckham për “Sportweek”.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
https://albaniansharks.albanianforum.net

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Beckham dëshiron tё mbetet nё Milan
» Beckham: Kaka e dëshiron Real Madridin
» Skuadra angleze Manchester United
» Kaka preferon Manchester United dhe Arsenalin
» Beckham: Tё gjithё duam qё Kaka tё qëndrojё