Albania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Albania

...:::Forum...:::

ForumportalLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi

Adelina Ismajli - 100% Zeshkane

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Vizitor
Vizitor

Adelina Ismajli - 100% Zeshkane Empty
MesazhTitulli: Adelina Ismajli - 100% Zeshkane   Adelina Ismajli - 100% Zeshkane Icon_minitimeFri Jan 16, 2009 2:58 pm

edhe mbreme si gjithmon me tjetren te pash shpejt nga karikja u qova ne sy shpull ta dhash edhe mbreme si gjithmon me tjetren te pash
shpejt nga karigja u qova nder sy shpull ta dhash

rf.jojo me mu dredhina jam qind per qind zeshkane pa frym mund te la jojo me mu dredhina ska jam qind per qind zeshkane pa frym mund te la mund te laaaa

jo smu dhimse aspak shoqeria kur t shikoj edhe shoqja jote e bukur syt kur i zdrurdolloj jo smu dhimse aspak kur shoqnia t shikoj edhe shoqja jote e bukur syt kur i zdrurdulloj

rf.jojo me mu dredhina ska jam qind per qind zeshkane pa frym mund te la jojo me mu dredhina ska jam qind per qind zeshkane pa frym mund te la mund te laaaaa

auuuuuuuuuuuuuuu e jeeeeeeeee hi huoooooooooooo

e ateher te diskoteka te kerri yt shpejtova me shokt e mi pa kerra gjamat ti coptova e ateher te diskoteka te kerri yt shpejtova me shokt e mi pa kerra gjamat ti coptove

rf.jojo me mu dredhina ska jam qind per qind zeshkane pa frym mund tee jojo me mu dredhina ska jam qind per qind zeshkane pa frymm mund te la mun te laaaaa
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Adelina Ismajli - 100% Zeshkane
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Adelina Ismajli - 21 here
» Adelina Ismajli - Boll Ma
» Adelina Ismajli - F..Kers
» Adelina Ismajli - F.. The Government
» Adelina Ismajli - Dy Akrepa

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi