Albania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Albania

...:::Forum...:::

ForumportalLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi

Dafina Zeqiri - Blla Blla Blla

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Vizitor
Vizitor

Dafina Zeqiri - Blla Blla Blla Empty
MesazhTitulli: Dafina Zeqiri - Blla Blla Blla   Dafina Zeqiri - Blla Blla Blla Icon_minitimeFri Jan 16, 2009 2:49 pm

T'lutem gojen mos e qel,diqka qe shihet let,mooos me thuuuaaj se puna jon e paat

Ref:Baby stop,Hani me ngadal,nuk lahesh te une me nje mfal.Blla blla blla who do you mean,bere krim e tash mbaje mbi shpine

T'lutem gojen mos e qel,kur ajo osht me ty n'shtrat,mos mu afro se puna jon e pat

Ref:Baby stop,Hani me ngadal,nuk lahesh te une me nje mfal.Blla blla blla who do you mean,bere krim e tash mbaje mbi shpine

Menon qe je nonstop n'qender t'vemendjes,nuk je nonstop n'qender t'vemendjes,se nuk vren kur un foli n`pimmob,je nxon para pasqyres me make-up,mfal veq pot kallxoj qysh ke puna,ajo erdh vet te une,e une e nxuna,qa me bo kaniher smuj me shku larg,kaniher smunesh me kry as punen qe don,thom jo jo,knej thom kurr se lo,per her t`dyt gabimin me bo,pom doket kome bo prap,nese jena n'rrug a jena n'club,nese ti nuk e merr vesh kurr smunet me kon gabim,se kurgjo ska ndodh nese kerkush se din,e tash thuj qka dush sa dush bertit per mu ma e rendsishme jom une se ti

Ref:Baby stop,Hani me ngadal,nuk lahesh te une me nje mfal.Blla blla blla who do you mean,bere krim e tash mbaje mbi shpine(x2)
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Dafina Zeqiri - Blla Blla Blla
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Dafina Zeqiri - Baterite
» Hot Shorts Dafina Zeqiri
» Dafina Zeqiri - Si Manushaqe
» Dafina Zeqiri - Genjeshtare
» Gold AG feat Dafina Zeqiri - Nje dit tek Ti

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi